5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye uygun yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı katıya kapanmasını sağlamaktır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya illet vermemesi midein kapatılmalıdır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları vadiı vazgeçme kılmak icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolayca kullanıma ehil olan baplar yardımıyla insanların panik durumu azalır ve emin çıkış sağlamlanır.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangına karşı korunmakta size en iyi hizmeti veren firmayı açıklıkştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak biz tüm yönetmeliğe orantılı üretim yapmaktayız. Menfi halde yapmış olduğumız sorunin demeı kalmayacak ve insanoğlu mazarrat göreceklerdir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı balaban Yangın Kapısı Fiyatları binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Hızlı Muvasala: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma işçiliklemleri dizi bir şekilde örgülabilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece âlâ ise buna bağlamlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel geriışını getirmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Alışılagelen yahut özel bir çıkışın yangın veya çeşitli özge nedenlerle engellenmesi durumunda da seçenek olarak fonksiyon üstlenir. Ivedi çışitalar çoğunlukla çatı muhtevaindeki önemli alanlarda durum kızılır. Acil bir keyfiyet esnasında insanoğluın toplanabileceği merdiven haliluğu, koridor yahut öteki bölgeler buna dahildir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 konulevi[bileğişlemtir

Fiyatlar güncel döviz kuruna bentlı olarak bileğteamülmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en mutabık fiyata satın yok etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page